Графік роботи

пн-пт: з 09:00 до 18:00

сб: з 10:00 до 15:00

Якщо у вас виникли питання, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами будь-яким зручним для вас способом.
  • Грунт-Емаль 3в1 антикорозійна Койот(пісок) 0,9 кг

Грунт-Емаль 3в1 антикорозійна Койот(пісок) 0,9 кг

Модель: 00000264050

Виробник: Спецемаль

153.64грн.

Замовити в 1 клік
Характеристики
Виробник:
Спецемаль
Колірна група:
жовтий
Країна:
Україна
Об `єм:
0.9 кг
Опис

Грунт-емаль – універсальний продукт, що дозволяє одночасно запобігти корозії, позбутися іржі та отримати довговічне атмосферостійке покриття.

Для фарбування ґрунтового та фінішного покриття одночасно дерев'яних та металевих поверхонь усередині та зовні приміщень. 
Швидкосохнуча однокомпонентна Грунт-емаль 3в1 використовується самостійно, у двошаровому покритті або багатошаровому комплексному покритті для декоративної обробки:
металевих конструкцій, виробничих установок, транспортних засобів, а також дерев'яних поверхонь для захисту від корозії та атмосферного впливу.
Грунт-емаль сумісна з більшістю ЛКП, що дозволяє використовувати її як ремонтне покриття. Має високу стійкість до атмосферних і механічних впливів, що забезпечує тривале збереження захисних і декоративних властивостей. Можна наносити прямо на іржу (до 30 мкм). Після висихання плівка емалі стійка змін температури від –50 до + 60ºС.


Характеристики:

Зовнішній вигляд: однорідна плівка без сторонніх включень
Тип матеріалу: однокомпонентна алкідна ґрунт-емаль. Немає свинцевих з'єднань.
Ступінь глянцю: шовковисто-матова
Час висихання: 2-4 години
Витрата один шар: 100-160 г/м2


Застосування

Грунт-емаль 3в1 наноситься пензлем, валиком, методом пневматичного або безповітряного розпилення на суху, чисту та ретельно знежирену поверхню. Кількість шарів 1-3 з товщиною сухої плівки 60-100 мкм за один шар.

Наступний шар фарби повинен бути нанесений не пізніше ніж за 3 години від попереднього.

Перед застосуванням ґрунт-емаль потрібно ретельно перемішати протягом 3-5 хвилин до однорідності. У разі необхідності для розведення ґрунт-емалі 3-1 можуть використовуватися такі типи розчинників: о-ксилол та сольвент не більше 20% від маси фарби. Ці розчинники можна використовувати для очищення інструменту після роботи.

Відгуки (0)
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре